fbpx
projektek

A Vitamin Kommandó Junior projektünkben már a legkisebbek is kipróbálhatják az önkéntességet!

Az iskolásoknak szóló programunk egy  60 perces interaktív foglalkozással indul, ami a Bike Maffia munkájának és a hajléktalanság problémájának bemutatásán túl gyakorlati ismereteket is átad. 

A gyerekekkel együtt gondolkodva találjuk ki, hogy mivel tudunk segíteni leginkább a rászorulóknak, miért jó, ha szendvicset készítünk, mit tegyünk a szendvicsbe, hogyan és kinek jutassuk el azokat, mennyi pénzre van szükségünk stb. A program része lehet akár a közös bevásárlás is a gyerekekkel.

A program második részében (ami akár egy külön alkalom is lehet) a gyerekek elkészítik és becsomagolják a szendvicseket. Sőt, még a szendvicsek kiszállításában is segíthetnek, mivel Vitamin Kommandós önkénteseinkkel egyeztetve biciklis kiszállításra is van lehetőség a 10 év feletti, kerékpáros gyakorlattal rendelkező gyerekeknek.

A Vitamin Kommandó Junior programunkat általános iskola harmadik osztályától ajánljuk egészen a tizenkettedik évfolyamig. Az előadást és a programot is a gyerekek életkorához igazítjuk. Természetesen az interaktív előadás akár önmagában, a szendvicskészítés nélkül is választható.


További információ:
Posteiner Nóra
vitaminjunior@bikemaffia.com