A hajléktalan és rászoruló emberek élete nehéz. Napi szintű megélhetési gondok, újabb és újabb nehézségek mellett nem is gondolhatnak arra, nekik is jár a kikapcsolódás és a feltöltődés. Nincs tervük a nyárra, nem gondolnak nyaralásra. 2022-ben ezen változtattunk.

Átmeneti szállókon élő családokat és Ukrajnából menekülteket vittünk el nyaralni a Balaton partjára, hogy pár napra elengedhessék a küzdelmes életet, és hogy motivációt kapjanak a talpon maradáshoz és a feljebb lépéshez. Azoknak, akik már nem tudtak elutazni a tóhoz, elvittük a balatoni nyár érzését. Hajléktalanszállók és átmeneti otthonok kertjeiben szerveztünk kerti partit lángosozóval, fagyizóval, kismedencével, játékokkal, élőzenés koncerttel és kertmozival.


Nézd meg, milyen volt a 2022-es Nekünk a Balaton programunk!


Tavaly méltó és maradandó élményt adtunk a rászoruló családoknak, az Ukrajnából menekülteknek és a hajléktalanszállókon élőknek. És ezt idén is megcsináljuk.

Vásárolj Nekünk a Balaton 2023 kupont a Bike Maffia Shopban, hogy idén még több embernek adhassunk méltó kikapcsolódást!


Nézd végig a Nekünk a Balaton eddigi legerősebb képeit!