“De ti nem hajléktalan embereknek segítetek?!”

Segíteni szeretünk. És bringázni. A Budapest Bike Maffia hétről hétre, krízisek idején pedig napi szinten segíti az utcán élőket és a hajléktalanellátást. Szendvicsekkel, élelmiszer-alapanyagokkal, vízzel, vitaminnal, ruhával a táskáinkban járjuk a várost, ha esik, ha fúj, nagyon mínuszokban és nagyon pluszokban is. Nagyon szeretünk segíteni, de…

…nincs de! A BBM alapvállalása, hogy ha tud, segít. Időről időre nekünk is jól esik kilépni a megszokott aktivitásainkból és azt csinálni, amit amúgy is csinálnánk, csak kicsit máshogy. Ha jó élményekkel tudjuk magunkat fűteni, a mindennapi munkánkat is jobban fogjuk végezni. Ezért időnként hétvégente egy könnyebb bringatúrával töltjük fel magunkat, aminek végpontja a Árvácska Állatmenhely.

“Bringával és cargoval érkezünk, de a hátizsákjainkban ilyenkor nem szendvics és vitamin van, hanem kutya- és macskatáp. A laza túrázás után pedig elkezdjük odatenni magunkat. Amelyik kutya szeretné, azt jól megsétáltatjuk, játszunk és visszacsempészünk az életükbe egy kis jó flow-t.” – meséli Havasi Zoltán, a BBM vezetője, majd folytatja: “A rossz helyzetű állatoknak is kell az emberség. Körbejárnak ilyenkor a jó energiák, erőt adnak a napi feladatokhoz.”

“Régóta vagyunk kapcsolatban a BBM-mel, és nagyon jó ez a kapcsolat. Minden alkalommal lelkesen és örömmel jönnek hozzánk és az állatainkhoz, és szerintem ennél is több örömmel térnek vissza a hétköznapokba. PACSI!”

– Kárpáti Gábor, az Árvácska Állatmenhely önkéntese 

A Pacsi program szeretettel várja a kicsiket is: a túrán nincs nagy tempó. A gyerekek itt belekóstolhatnak az önkénteskedésbe. Megtanulhatják, hogy segíteni fontos, és azt is, hogy mennyire jó érzés. A lövöldözős videojátékoknál pedig – szerintünk – hasznosabb időtöltés. 🙂

A Budapest Bike Maffia segíti a hajléktalan embereket, a szociális ellátást és az állatmenhelyeket is. Ehhez, és a többi jó sztorinkhoz azonban szükségünk van a segítségedre.
Ajánld fel a személyi jövedelemadód 1%-át a Budapest Bike Maffiának!
Köszönjük!

Az adószámunk: 18596865-1-42