fbpx
akciok

„Ne csak nőnapon ünnepeljük, segítsük őket!” – adománygyűjtés hajléktalan nők számára

A hajléktalanságban élő nők gyakran kiszolgáltatottabbak, sérülékenyebbek, mint férfi társaik. Önbecsülésük szempontjából kiemelten fontos, hogy hogyan tudják megőrizni ápoltságukat, nőiességüket, miközben számukra a szépségápolási, de gyakran még a higiéniai termékek beszerzése is luxusnak számít, hiszen ez extra kiadás.

A Budapest Bike Maffia minden évben, március 8-a, vagyis Nőnap környékén adománygyűjtést indít hajléktalan nők számára. Fontos, hogy ne csak ezen az egy napon figyeljünk rájuk, hanem egész évben! Az Éljenek a csajok! kampány célja az adománygyűjtésen túl, hogy erre is felhívja a figyelmet. 

Az akció idején rájuk figyelünk, s olyan, a mindennapokban használatos termékeket (tusfürdő, sampon, testápoló, dezodor, női borotva, körömlakk, rúzs, hajfesték) gyűjtünk Budapest különböző pontjain (kávézókban, szórakozóhelyeken, közösségi terekben, eseményeken), amelyeket hajléktalanszállók női lakói számára juttatunk el. Fontos! Kérünk, hogy csak olyan adományokat hozz, amelyek szerepelnek a listán, mivel a hajléktalanszállókkal egyeztetve, a valódi szükségleteket figyelembe véve állítottuk azt össze. Nem kell mindent hoznod, hozhatsz egyféle terméket is, valamint kérünk, hogy bontatlan, még nem használt, ép és nem lejárt szavatosságú termékeket adományozz. Köszönjük!

Az akció pontos részleteit, időpontját, a gyűjtőpontok nevét, címét megtalálod az aktuális Facebook eventünkben a Budapest Bike Maffia Facebook oldalán.

Ha gyűjtőpontot szeretnél biztosítani az akció idejére, akkor keresd az adománykoordinátorunkat, Pintér Andit az adomany@bikemaffia.com email címen!