Nekünk nem létezik olyan, hogy “hajléktalan”. Számunkra HAJLÉKTALAN EMBER létezik, hiszen mindenki mögött egy-egy sors, olykor szép vagy épp rengeteg nehézséggel tarkított élet rejlik.

A sok ezer történetből most megmutatunk négyet a Szállóige című filmünkben, valamint azt is, hogyan segíthetsz te is direktben a film szereplőinek egy póló megvásárlásával.

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG A FILMET!

A FILM SZEREPLŐINEK TE IS TUDSZ SEGÍTENI EGY PÓLÓ MEGVÁSÁRLÁSÁVAL

Kiválasztottunk négy embert, elmentünk hozzájuk a szállóra, beszélgettünk velük, filmet forgattunk, majd pólókat készítettünk az életük történetéből. Mindezt azért, hogy segíthessük őket, hiszen az eladott pólókból javadalmat kapnak a Szállóige film szereplői. Beatrix, Péter, Robi és Zoli.

A pólókat a Bike Maffia Webshopban tudod megvásárolni.

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG A PÓLÓKAT!

JÖVŐBELI SZÁLLÓIGE TERVEINK

Ha a Szállóige sorozatunk sikeres és a pólók kelendőek, akkor további szállón élő embereket kereshetünk fel, hogy megoszthassák velünk az élettörténetüket. Így érzékenyíthetjük a társadalmat és dönthetünk le sztereotípiákat az utcára kerülésről.Szállóige filmsorozatunkat szeretnénk állandó szerkesztőséggel és stábbal folytatni, hogy minél több rászoruló kaphasson lehetőséget történetük elmesélésére. Hiánypótló támogatási formátum jöhetne így létre.