fbpx


A főnökkel, a kollégákkal, a napi feladatokkal, olykor igencsak nehéz megbirkózni a munkahelyünkön, és a közös célok felé vezető utak is kimerítőek. Tudjuk jól, egymás agyára menni néha nagyon könnyű. Ám a legtöbb cégnél ma már nem kérdés, hogy a feszültség oldására, a napi rutinból való kiszakadásra, nem utolsó sorban az együtt dolgozók összekovácsolására alkalmat teremtenek a vállalat vezetői. 

A Csapatépítés a Bike Maffiával még ennél is több, lehetőséget nyújt, hogy rászorulókon is segítsünk.

Kifejezetten cégek, vállalatok számára állítottuk össze szolgáltatásunkat, mely során egy sokrétű, színes program részesei lehettek: ebédet, vacsorát készítünk hajlék nélkül élő emberek számára; egy interaktív előadáson és workshopon keresztül bemutatjuk, hogy mi mit, miért és hogyan csinálunk, azaz mesélünk a Budapest Bike Maffia tevékenységéről, illetve beszélgetünk az előítéletességről a hajléktalanság példáján keresztül. Mindezek mellett még a közös szórakozásra is lesz időnk egy izgalmas kocsmakvíz révén.

S hogy ebéd vagy vacsora? Ezt ti dönthetitek el. Mi két, a hétköznapokban aktívan működő projektünk mintájára kétféle lehetőséget biztosítunk számotokra, hogy elkészítsétek az ételeket.

  • A Vitamin Kommandó során a Budapest Bike Maffia által biztosított eszközökkel és alapanyagokból, vitaminban, zöldségekben gazdag szendvicseket készítünk. A résztvevők számától függően több száz vagy akár több ezer szendvics is elkészülhet egy alkalommal, melyeket a Sürgősségi ételmentés projektünk önkénteseinek segítségével hajléktalanszállókra juttatunk el. Külön egyeztetés esetén arra is van lehetőség, hogy a szendvicseket gyalogosan vagy bringával utcán élő hajlék nélküli​ emberek között osszuk ki együtt.
  • A Közös Főzés során szintén a Budapest Bike Maffia által biztosított eszközökkel és alapanyagokból készítünk melegételt. Az előkészítés (hámozás, szeletelés, darabolás) után egy 70 literes üstbe kerülnek a hozzávalók, majd az elkészült (általában 90-120 adag) ételt jól zárható dobozokba csomagoljuk, és szintén a Sürgősségi ételmentés önkénteseinek segítségével szállítjuk ki.

Hány fő vehet részt egy csapatépítésen?

A program már 10 fővel is megszervezhető, de volt már 200 fős csapatépítésünk is, de ha ennél többen vagytok, azt is meg tudjuk beszélni.

Mennyi ideig tart?

A csapatépítés elemeit többféle módon tudjuk kombinálni. Attól függően, hogy szendvicset készítetek vagy főztök, optimálisan 3 és 6 óra közötti időtartamban tudjuk alakítani a programot, de ha ennél kevesebb vagy több időt szeretnétek együtt tölteni, arra is keresünk megoldást.

Angol nyelven is elérhető a program?

Igen, angol nyelvű előadóink révén erre is van lehetőség.

A csapat:

Kapcsolattartó: Jankó Melinda (melinda.janko@bikemaffia.com)

Ha érdekel a Csapatépítés és szeretnél árajánlatot kérni vagy kérdésed van, írj az info@bikemaffia.com emailcímre!