fbpx

A Budapest Bike Maffia tevékenységét és ezen keresztül a szállókon, illetve az utcákon élő hajléktalan embereket tárgyi adományokkal is segítheted.

Vitamin Kommandó csapatunk minden hétfőn és pénteken 18.00-19.30 között szendvicseket készít, ebben az időben tudjuk fogadni felajánlásaitokat is. Az adományokat hajléktalanszállókra, éjjeli menedékekre és az utcán élők számára juttatjuk el.

Ha élelmiszert adományozol, és van kedved, időd, maradj velünk és készítsük el közösen a szendvicseket az általad hozott alapanyagból, vagy nézd meg, milyen az, amikor egy csapat lelkes bringás kigurul, hogy a lehető leghamarabb célba érjen az adományaiddal!  Kérünk, segítsd a munkánkat azzal, hogy jó minőségő és tiszta ruhaneműket, illetve bontatlan, érvényes szavatosságú élelmiszereket hozol nekünk. Olyat adj, aminek te is örülnél, amit te is szívesen fogadnál!

ADOMÁNYOK, AMIKET VÁRUNK: 

Vitamin Kommandó programunkra alapanyag:

szeletelt kenyér, margarin, szeletelt felvágott, sajt, uborka, paprika, banán, csokoládé, keksz

Élelmiszerek: 

májkrém, pástétom, készétel/melegétel konzerv (konzervnyitó nélkül nyitható típus!), zacskós leves, csokoládé, édesség, keksz, instant kávé, 0,5 l-es víz vagy gyümölcslé

Tisztasági, szépségápolási termékek: 

férfi és női tusfürdő, sampon, dezodor, testápoló, kéz- és arckrém, törlőkendő, fogkefe, fogkrém, szappan, ajakír, zsebkendő, intim betét, tisztasági betét, tampon, vatta, gyógynövényes krémek: fekete nadálytő, körömvirág stb.

Vitaminok: 

C-vitamin, multivitamin, pezsgőtabletta

Gyógyszerek, egészségügyi eszközök:

vény nélkül kapható fájdalomcsillapító, Betadine oldat vagy kenőcs, sebtapasz, géz, kötszer

Egyéb: 

BKV vonaljegy, gyűjtőjegy 

Ruhaneműk, textilek, meleg holmik:

Egész évben: meleg takaró, hálózsák, izolációs fólia, kéz- és lábmelegítő 

(FONTOS: paplant, ágyneműt nem tudunk hasznosítani!)

Nyáron: pokróc, törölköző, zokni, alsónadrág, esőkabát

Télen: meleg zokni, vízálló télikabát, sál, meleg sapka, kesztyű

Ha kérdésed van, írj az adomany@bikemaffia.com email címre!