fbpx
projektek

Egynapos élményfesztivál, ami mindenkinek a hasznára válik

A hazai fesztivál kínálat különce a Charity Fest. Egyrészt mivel ez egy egynapos rendezvény, és a szokásos fesztiválprogramokon, azaz a kajáláson, sörözésen, táncon és koncerteken kívül egy ügyet szolgál. VIP-listán a civil segítő szervezetek, a missziók és az önkéntesek, a fesztiválozók pedig nem “csak” a jó élményeket kapják meg, hanem egy új szemléletet is: adományozni jó buli. 

A Charity Fest a Budapest Bike Maffia egyik legkülönlegesebb eseménye. A célja az, hogy hotelek konferenciatermei és unalmas panelbeszélgetések helyett egy szerethető, bulizós környezetben találkozhasson a civil segítő szcéna és a jó ügyekre fogékony közönség.

Mivel enni mindenki szeret, az egynapos fesztiválon a szervezetek főznek, az odalátogatók pedig ehetnek. Támogatásukkal az adott kezdeményezésnek segítenek. A résztvevők így az új ételek mellett megismerhetnek új alapítványokat és szerveződéseket is, és az azok mögött álló, tenni akaró arcokat.

Mint minden jó fesztiválon, a Charity Festen is alap a zene, a tánc és a chillezés, az extra pedig a szemléletformálás. Öncélú bulika helyett támogató mulatság a jó ügyekért. A Budapest Bike Maffia önkéntesei a teljes szervezést, az eszközök bérlését, a rendezvény biztosítását és a flott lebonyolítást intézik.

Óriási szervezési feladat egy ilyen fesztivál, de a végén elégedetten ittunk egyet. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan eseményt hoztunk össze, aminek (jó) célja is van: a civil szervezetek és a jó ügyek iránt érzékeny emberek egymásra találnak.” – meséli Mátraházi Zsuzsi, a fesztivál egyik szervezője.

A vírushelyzet függvénye, de idén nyáron is tervezzük a fesztivál megszervezését, hogy a civil szakma és a jó ügyek pártolói olyan környezetben találkozhassanak, ami hamisítatlan fesztiválélményt ad. Ehhez azonban pénzre van szükség.

Adód 1%-ának felajánlásával lehetővé teszed, hogy ezt és más pozitív sztorikat folytathassunk, és újakat is beindítsunk.
A Budapest Bike Maffia adószáma: 18596856-1-42  

Köszönjük a támogatásodat!