fbpx

A Budapest Bike Maffia tevékenységei, projektjei önkénteseink lelkes, kitartó munkája révén valósul meg. Ha szeretnél a BBM önkéntes csapat tagjává válni, több módon is csatlakozhatsz hozzánk.

A BBM ESEMÉNYEI ÉRDEKELNEK? INKÁBB TEREPMUNKÁT VÉGEZNÉL?

Csatlakozz a Facebook-oldalainkoz, hogy ne maradj le az eseményeinkről, akcióinkról!

A Budapest Bike Maffia Facebook oldala

Vitamin Kommandó

Minden kedden és csütörtökön 18.00-tól megtalálsz minket a Budapest Schoolban (1137 Budapest, Pozsonyi út 10.). Ilyenkor a Vitamin Kommandó csapatával szendvicseket készítünk, majd bringával kiszállítjuk ezeket az utcán, illetve hajléktalanszállón élőknek. A program bármelyik részében részt vehetsz. Ha nincs bringád és csak szendvicseznél, azt is lehet, vagy ha csak  kiszállítani szeretnél, arra is van lehetőség.

FONTOS! 

Ha jössz, arra kérünk, hogy ezt jelezd előre a Vitamin Kommandó Facebook oldalán az aktuális eseménynél a HELYFOGLALÁS gombra kattintva. Minden alkalomra 12 főig tudunk fogadni jelentkezéseket. A helyszín adottságai miatt maximalizálnunk kell a résztvevők számát, hogy biztonságosan, levegősen tudjunk együtt lenni. Ha jelöltél, és mégsem tudsz jönni, kérünk, hogy mindenképp vedd ki a pipát még a kezdés előtt, ezzel átadva a lehetőséget másnak a szendvicskészítésre. Ha csak a biciklis kiszállításra jönnél, akkor ne jelölj, a programnak erre a részére nincs létszám limit!

Kérjük, csak akkor csatlakozz, ha valóban egészségesnek érzed magad! A maszk és a gumikesztyű használata kötelező. Maszkot hozz magaddal, kesztyűt mi biztosítunk!

Illetve hozz magaddal egy nagyobb hátizsákot, amibe beleférnek majd a szendvicsek, ha a szállításban is szeretnél részt venni.

A Vitamin Kommandó Facebook oldala

Pacsi

Általában tavasztól kora őszig szervezünk állatmenhelyre biciklis túrákat. Ezeket lehetőség szerint hétvégi napra időzítjük, hogy minél többen tudjanak csatlakozni. A résztvevőket arra kérjük, hogy hozzanak a menhelyen élő állatoknak bármit, amivel a segítségükre lehetnek: tápot, gyógyszert, bolhairtót stb. A délelőtt folyamán kutyasétáltatással segítjük a menhely munkáját, délután pedig szabadidős program vár rád a csapattal, ami kedvtől és időjárástól függően lángosozást, fröccsözést, napozást is jelenthet.

A Pacsi Facebook oldala

AZ 50 ÓRÁS ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATOT SZERETNÉD NÁLUNK VÉGEZNI?

Tájékozódj és jelentkezz ITT!

EGYÉB PROJEKTJEINK ÉRDEKELNEK VAGY A HÁTTÉRMUNKÁINKBAN SEGÉDKEZNÉL?

Figyeld aktuális felhívásainkat vagy írj az onkentes@bikemaffia.com címre!