fbpx

A Budapest Bike Maffia tevékenységei, projektjei önkénteseink lelkes, kitartó munkája révén valósul meg. Ha szeretnél a BBM önkéntes csapat tagjává válni, több módon is csatlakozhatsz hozzánk.

A BBM ESEMÉNYEI ÉRDEKELNEK? INKÁBB TEREPMUNKÁT VÉGEZNÉL?

Csatlakozz a Facebook-oldalainkoz, hogy ne maradj le az eseményeinkről, akcióinkról!

A Budapest Bike Maffia Facebook oldala

Vitamin Kommandó

Minden hétfőn és csütörtökön 18.15-től megtalálsz minket a Bagázs Bazárban (1137 Budapest, Szent István park 10.). Ilyenkor a Vitamin Kommandó csapatával szendvicseket készítünk, majd bringával kiszállítjuk ezeket az utcán, illetve hajléktalanszállón élőknek. A program bármelyik részében részt vehetsz. Ha nincs bringád és csak szendvicseznél, azt is lehet, vagy ha csak  kiszállítani szeretnél, arra is van lehetőség. Ha jössz, arra kérünk, hogy ezt jelezd előre az adott Facebook eseménynél az “Ott leszek” gombra kattintva, illetve ha kiszállítani is szeretnél, akkor hozz magaddal hátizsákot, amibe bele fognak férni a szendvicsek!

A Vitamin Kommandó Facebook oldala

Pacsi

Általában tavasztól kora őszig szervezünk állatmenhelyre biciklis túrákat. Ezeket lehetőség szerint hétvégi napra időzítjük, hogy minél többen tudjanak csatlakozni. A résztvevőket arra kérjük, hogy hozzanak a menhelyen élő állatoknak bármit, amivel a segítségükre lehetnek: tápot, gyógyszert, bolhairtót stb. A délelőtt folyamán kutyasétáltatással segítjük a menhely munkáját, délután pedig szabadidős program vár rád a csapattal, ami kedvtől és időjárástól függően lángosozást, fröccsözést, napozást is jelenthet.

A Pacsi Facebook oldala

AZ 50 ÓRÁS ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATOT SZERETNÉD NÁLUNK VÉGEZNI?

Tájékozódj és jelentkezz ITT!

EGYÉB PROJEKTJEINK ÉRDEKELNEK VAGY A HÁTTÉRMUNKÁINKBAN SEGÉDKEZNÉL?

Figyeld aktuális felhívásainkat vagy keresd önkénteskoordinátorunkat, Molnár Zsuzskát az onkentes@bikemaffia.com címen!