fbpx
projektek

A Vitamin Kommandó az egyik legjobb közösségteremtő és eseményekben gazdag akciónk. 2012-ben indítottuk el azzal a céllal, hogy az utcán élő hajléktalan embereknek minél nagyobb számban tudjunk ételt, illetve számukra nélkülözhetetlen adományokat vinni. A Vitamin Kommandó nem egy klasszikus ételosztás, mivel a csapat tagjai keresik fel a hajléktalan embereket és nem fordítva.

A Vitamin Kommandó minden hétfőn 18.15-kor és minden szerdán 18:45-kor kezdődik a Bagázs Bazárban (1137 Budapest, Szent István park 10.). Szendvicseket készítünk és porciózzuk az adományokat, majd ezt követően bringára pattanunk és körbetekerünk a városban, illetve hajléktalanszállókra látogatunk el, hogy az aznapra szánt adományokat kioszthassuk. A program bármelyik részében részt vehetsz. Ha nincs bringád vagy csak szendvicseznél, azt is lehet, de ha szeretnél kiszállítani, arra is van lehetőség.

Beszállnál? Nincs más dolgod, látogass meg minket a fenti időpontban!

FONTOS! 

Ha jössz, arra kérünk, hogy ezt jelezd előre a Vitamin Kommandó Facebook oldalán az aktuális eseménynél a HELYFOGLALÁS gombra kattintva. Minden alkalomra 12 főig tudunk fogadni jelentkezéseket. A helyszín adottságai miatt maximalizálnunk kell a résztvevők számát, hogy biztonságosan, levegősen tudjunk együtt lenni. Ha jelöltél, és mégsem tudsz jönni, kérünk, hogy mindenképp vedd ki a pipát még a kezdés előtt, ezzel átadva a lehetőséget másnak a szendvicskészítésre. Ha csak a biciklis kiszállításra jönnél, akkor ne jelölj, a programnak erre a részére nincs létszám limit!

Kérjük, csak akkor csatlakozz, ha valóban egészségesnek érzed magad! A maszk és a gumikesztyű használata kötelező. Maszkot hozz magaddal, kesztyűt mi biztosítunk!

Illetve hozz magaddal egy nagyobb hátizsákot, amibe beleférnek majd a szendvicsek, ha a szállításban is szeretnél részt venni.

A csapat:
Poós Noémi – projektkoordinátor

Ha kérdésed van, keresd Noémit a vitaminkommando@bikemaffia.com email címen!

Kövesd a Vitamin Kommandó Facebook oldalán  a híreinket, eseményeinket!