fbpx

Adatkezelési tájékoztató

ADATKEZELÉSEK SZERINT

Önkéntesek

 • Adatkezelés célja: a BBM munkájához szükséges önkéntesek toborzása, kiválasztása, nyilvántartása, koordinálása.
 • Felhasználás jogalapja: hozzájárulás, jogos érdek, adott esetben szerződés.
 • Kezelt adatok: önkéntes magánszemélyek név, cím, telefonszám, e-mail cím, adott esetben a projektek kiválasztásához szükséges információk (pl. érdeklődési kör, végzettség, kompetenciák), szerződéskötés esetén egyéb azonosító adatok (pl. anyja neve, születési ideje stb.). Vállalati önkéntes programok esetén csak a kapcsolattartók elérhetőségeit kezeljük.

Magánszemély adományozók

 • Adatkezelés célja: az adományozó magánszemélyek nyilvántartása, adományozói kategóriájának megállapítása (a megfelelő ajándékhoz), kapcsolattartás.
 • Felhasználás jogalapja: hozzájárulás.
 • Kezelt adatok: név, cím, telefonszám, e-mail cím, hozzájárulás a honlapon való megjelenéshez, támogatások összege. Vállalati adományozók esetén csak a kapcsolattartók elérhetőségeit kezeljük.

Támogató projektek, programok

 • Adatkezelés célja: a támogatott személyek, családok nyilvántartása a hatékony támogatás érdekében.
 • Felhasználás jogalapja: hozzájárulás, jogos érdek, adott esetben szerződés.
 • Kezelt adatok: név, cím, telefonszám, e-mail cím, szerződéskötés esetén egyéb azonosító adatok (pl. anyja neve, születési ideje stb.), adott esetben a támogatott személyekre vonatkozó egyéb információk (pl. támogatott család helyzete, hontalan személy ruhaigénye).

Hírlevelek

 • Adatkezelés célja: a BBM munkájáról, aktuális programjainkról és rendezvényeinkről való tájékoztatás.
 • Kezelt adatok: név, e-mail cím.
 • Felhasználás jogalapja: hozzájárulás.

Webshop

 • Adatkezelés célja: a webshop termékeinek árusítása, kiszállítása.
 • Felhasználás jogalapja: hozzájárulás, jogos érdek
 • Kezelt adatok: név, cím (számlázási, szállítási), telefonszám, e-mail, adott esetben ruhaméret.

Oldalunk Facebook Pixelt használ. Ez azt jelenti, hogy a Facebookon regisztrált látogatók tevékenységét weboldalunkon nyomon követjük, és arról statisztikai adatokat kapunk. Személyes adatokat ezzel kapcsolatban nem tárolunk. Az adatkezelésre a Facebook adatkezelési szabályai az irányadóak.

Az összes adatkezelés időtartama: visszavonásig. Az érintett bármikor, indokolás nélkül, írásban kérheti személyes adatainak vagy adatai egy részének helyesbítését, módosítását, törlését, illetve visszavonhatja az adatkezeléshez adott hozzájárulását. Leiratkozási kérésedet küldd a info@bikemaffia.com címre. Haladéktalanul, de legkésőbb a kérelem kézhezvételét követő 15 napon belül intézkedünk az adatok helyesbítéséről, módosításáról vagy törléséről.

Adattovábbítási tájékoztató

Tudomásul veszem, hogy a Bike Maffia Egyesület (1108 Budapest, Gergely utca 116.) adatkezelő által a bikemaffia.com felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vezetéknév, keresztnév, e-mail-cím.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff.

Tájékoztató ismétlődő bankkártyás fizetésről

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen webshopban (bikemaffia.com) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.

A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (SimplePay) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.