fbpx

Középiskolás vagy? Szeretnéd az 50 órás közösségi szolgálatot a Budapest Bike Maffiánál teljesíteni?

A Bike Maffia Vitamin Kommandó csapata minden hétfőn 18.15-től és minden szerdán 18.45-től vár a Bagázs Bazárban (1137 Budapest, Szent István park 10.). Ilyenkor a Vitamin Kommandó résztvevői szendvicseket készítenek, majd bringával kiszállítják ezeket az utcán, illetve hajléktalanszállón élőknek. A program bármelyik részébe csatlakozhatsz. Ha nincs bringád és csak szendvicseznél, azt is lehet, vagy ha csak kiszállítani szeretnél, arra is van lehetőség.

FONTOS! 

Ha jössz, arra kérünk, hogy ezt jelezd előre a Vitamin Kommandó Facebook oldalán az aktuális eseménynél a HELYFOGLALÁS gombra kattintva. Minden alkalomra 12 főig tudunk fogadni jelentkezéseket. A helyszín adottságai miatt maximalizálnunk kell a résztvevők számát, hogy biztonságosan, levegősen tudjunk együtt lenni. Ha jelöltél, és mégsem tudsz jönni, kérünk, hogy mindenképp vedd ki a pipát még a kezdés előtt, ezzel átadva a lehetőséget másnak a szendvicskészítésre. Ha csak a biciklis kiszállításra jönnél, akkor ne jelölj, a programnak erre a részére nincs létszám limit!

Kérjük, csak akkor csatlakozz, ha valóban egészségesnek érzed magad! A maszk és a gumikesztyű használata kötelező. Maszkot hozz magaddal, kesztyűt mi biztosítunk!


Vitamin Kommandó Facebook-oldal

FONTOS!
Mielőtt csatlakozol, az iskoládnak és a Bike Maffiának szerződést kell kötnie, hogy az önkéntes munkádat hivatalosan is igazolni tudjuk.
Írj az
onkentes@bikemaffia.com címre, és segítünk neked ebben, illetve az iskoládban az IKSZ felelősét, hogy a részvételed előtt a papírmunkát is elintézhessék ők ketten.