Az eltelt másfél hónapban sem felejtkeztek meg a diákok a rászorulókról. Továbbra is hétről-hétre érkeznek az adományok a Plusz 1 Szendvics akció keretében. Így gyűlt össze 9365 db szendvics, 241 kg gyümölcs és 225 kg tartós élelmiszer, amit futárunk nyomban ki is szállított a résztvevő szállók és melegedők lakói számára.

A gyerekek az ennivaló mellett a hidegre is gondoltak, így egy doboz sapka, sál és kesztyű is jó gazdára talált. 

Ezúttal 30 db kézzel készített szappan is került a csomagokba – Kati jóvoltából – aki az elmúlt évek során többször is meglepte már ezzel a szállók lakóit.
Kati óvodapedagógus és a Bike Maffiával legkisebb gyermeke gimnáziumában, a Plusz 1 szendvics projekten keresztül került kapcsolatba. A szappankészítés a hobbija, és kézenfekvő volt számára, hogy a plusz 1 szendvicsen kívül még ezzel is tudná támogatni a rászorulókat.

Néhány gondolat egyenesen Kati tollából, és persze hatalmas pacsi és köszönet neki!

“Gyerekkorom óta azt láttam a szüleimtől is, és vallom ma is,  hogy nem lehet olyan kevés az embernek, amiből ne tudna lecsippenteni a nála szegényebbnek.
Így szoktam támogatni állatmentőket –  akiknek nagyra becsülöm a kitartásukat- amibe a munkahelyemen a szülőket is be tudom vonni. Így ezen a példán keresztül az óvodás korosztályt is lehet már szociálisan érzékenyíteni.
Mindig fontos volt, hogy nyitott szemmel járjak a világban és a lehetőségeimhez mérten segíthessem azokat, akiknek erre szükségük van.”

Szeretnél csatlakozni? Írj nekünk: eloadas@bikemaffia.com és önkéntes előadóink ellátogatnak a te iskoládba is!
Beszélgetünk előítéletességről és hajléktalanságról, valamint megtudhatod, hogy mivel is foglalkozik a BBM.