Kattints ide és olvasd el a 2022-es Kedves Naplónkat, ahol az összes akciónkról ejtünk néhány szót!

Egy-egy adott év vége felé közeledve mindig megtervezzük a következőt. Hogyan tudjuk az állandó projektjeinket hatékonyabbá tenni? Hogyan tudjuk az általunk preferált hatásokat még jobban növelni? Miképp érünk el több segítőt, hogy még több emberen segíthessünk mi magunk is? Így volt ez 2021-ben is amikor ráfordultunk 2022-re. 

Aztán jött Ukrajnában a háború… Az árvíz, az extrém hideg és a pandémia után megint egy krízishelyzet, amibe bele kellett állnunk. Mert ebben tényleg jók vagyunk. Rögtön gigagyűjtést szerveztünk, több teherautónyi adományt vittünk el Kárpátaljára. Több mint húszmillió forinttal segítettünk más, kisebb segítő szervezeteket, és nyolc mentőautót adtunk Ukrajnának

Fontos, hogy 2022-ben ez egyetlen meglévő projektünket sem veszélyeztette, a menekültválság mellett az itthoni rászorulókat, intézményeket továbbra is segítettük. Például a Vitamin Kommandó idén is több mint 20.000 szendvicspakkot vitt ki rászorulóknak.

Sőt maradt energiánk extra dolgokra is. Elkészült az a nőgyógyászati rendelő, ami hajléktalan nőknek épült. A “Nekünk a Balaton” akciónk pedig arról szól, hogy családoknak adjunk szállást, teljes ellátást és élményeket a Balcsi partján, és akiket nem tudunk elvinni, azoknak elhozzuk Budapestre az északi vagy épp a déli partot. 

És ez még csak a jéghegy csúcsa…

Kattints ide és olvasd el a 2022-es Kedves Naplónkat, ahol az összes akciónkról ejtünk néhány szót!