A BioTechUSA immáron harmadik éve adományoz nekünk sok ezres nagyságrendben vitamint, hogy segítsünk eljuttatni a rászoruló embereknek. Idén 200 ezer darab C-vitamint osztottunk szét 20 intézménybe (összesen 6 millió forint értékben), valamint 500 darab Zero Shake-et és Zero Coffee-t kaptunk még a vitaminok mellé a Biotech USA-től.
Egészen elképesztő ez a mennyiség, de nem fogott ki rajtunk, addig logisztikáztunk, amíg az összes vitaminnak találtunk helyet!

Mondani se kell, hogy az intézményekben, például az idős vagy hajléktalanellátásban, mennyire fontos a vitaminfogyasztás, ez a mennyiség pedig – napi egy darab vitaminnal számolva – 6666 ember egy egész havi vitamin adagját biztosítja.

A 200 ezer adag vitaminból 20 intézménybe került (családok átmeneti otthonába, idősellátásba, hajléktalanszállókra és gyermekotthonokba), illetve a Vitamin Kommandó csapatunk is szállított ki belőle, hogy az utcán élőknek is jusson vitamin.

Köszönjük a Biotech USA-nak idén is a segítséget! Azért pedig külön dobunk nekik egy nagy pacsit, hogy december 10-én az Emberi Jogok Világnapjára szervezett akciónkban a márkanagyköveteik is beszálltak az 1000 szendvics elkészítésébe!