Azt talán nem kell mondanunk, hogy a gyermekotthonok lakói igen ritkán jutnak hazai termelők által készített húsokhoz és zöldségekhez. Ezért első (de nem utolsó!) alkalommal most megsütöttük és elvittük nekik azt, amit általában a legjobban szeretnek: hamburgert!

A Grillperte céget bíztuk meg azzal, hogy elkészüljön a 120 adag, friss kovászos buciba rejtett jóság, azaz a csomburger, ami azért kapta ezt a nevet, mert csomborkával is fűszerezett, 100%-os szürkemarha kerül bele.
A burgerek mellé több napra elegendő háztáji húsokat (kolbászokat, füstölt májasokat és sonkát) is vittünk az otthonba, hogy a lányoknak és srácoknak kicsit jobban kezdődjön az újév a gyerekotthonban, már ami az étkezést illeti. Mindezt pedig megspékeltük még az adományba kapott süteményekkel és édességekkel, valamint 5500 adag vitaminnal (Köszi Biotech!), így egy közel egymillió forintos adománycsomaggal érkezhettünk meg a gyerekekhez karácsony után.

Nagyon köszönjük, hogy adtatok, hogy így zárhattuk az évet és ezzel a gondolattal nyithatjuk az újat:

2023-ban jobban összpontosítunk az állami gondozásban élőkre és nemcsak ételadomány tekintetében, hanem olyan modellek kidolgozásában is, ami a jovőjükre is pozitív hatással lehet.

Pacsi, béke, csomburger !

P.S Óriás pacsi az Élesztőháznak a helyszínért!