Idén nyáron olyanra vállalkozunk, amire eddig nem volt példa. Rászoruló családoknak, hajléktalan embereknek és Ukrajnából menekült családoknak biztosítunk élményeket, teljes ellátást és szállást a Balatonon. Mindenkit persze nem tudunk elvinni a Balcsira, ezért aztán hajléktalanszállókra és családok átmeneti otthonába is jó sokszor elvisszük a balatoni életérzést lángossal, főtt kukoricával, élőzenével, bulival, kertmozival és egyéb meglepetésekkel. 

Eddig két nyaralás és két szállóbuli van a hátunk mögött, de nem állunk meg, minden héten irány vagy a Balaton vagy valamelyik budapesti szálló! Mert bizony mi is marhára imádjuk ezt csinálni, minél több családnak közös élményt adni vagy épp azt látni, ahogy táncra perdülnek a szállón élő emberek, persze csak miután fagyiztak vagy épp életükben először ettek egy lángost. Merthogy ilyen is van, nem is kevés, a lángosos nénik sem győznek ilyenkor meghatódni.

Ez a kép például a vidámparkban készült Lellén, amikor az egész napos pancsi után elvittük a családokat egy gigantikus esti hepajra:

Ezeket pedig a parton lőttük, ahol a srácok életükben először láttak hattyút. (Meg mondjuk a Balatont is.)

Még mutatnánk nektek úgy ezer nyaralós képet, de találtok még bőven a Facebookon, úgyhogy ugrunk is át a szállóbulikra.

Ez itt például az a pillanat, amikor az Aszódi úti szálló lakói ropják Veres István vérprofi zenész muzsikájára. Eddigre már mindenki belángosozott, fagyizott és kukoricázott, úgyhogy indulhatott a szintis buli egészen az esti kertmoziig. Az estét ugyanis mindig Ötvös Csöpi és Kardos doki zárja (na meg egy csomó popcorn), ez alap, hiszen náluk jobban egy film sem hozza el a Balaton életérzést.

Na itt meg az van, hogy fullra pont Juhász Pisti kamerája előtt poénból bedobta valaki a feleségét a vízbe és iszkol is el nyomban a helyszínről. 

Ez a kép pedig a Táblás utcai szállón készült pár napja, amikor Korda Gyuri hangja a hangszóróból a táncparkettre terelte a lakókat. Isti, aki lelkesen pörgette a többi lakót egész este, konkrétan egy pillanatra nem hagyta abba a táncot, több mint három órán át ropta önfeledten és minimum így mosolygott közben végig.

Ha szívesen nézegetnétek még képeket a szállóbulikról (szerintünk nézegessetek), kattintsatok ide vagy ide. Érdemes, na.

Aki pedig beszállna a következő szállóbuliba vagy nyaralásba, mondjuk egy lángossal vagy vizibicajozással, ide kattintva tud NEKÜNK A BALATON kuponokat vásárolni, de vehettek Bike Maffia napszemcsit vagy frizbit is ugyanitt.


PACSI ÉS BÉKE!