A Charity Fest-et alapvetően azért szervezzük, hogy azok a civil segítő szervezetek, akik egész évben valamilyen jó ügyön dolgoznak, ilyenkor egy lazább, bulisabb környezetben is együtt lehessenek egymással, na és persze a látogatók is találkozhassanak velük.

A Charity Fest napközben idén is elsősorban a civil szervezetekről, a családokról, a gyerekekről és a nagy kajálásokról szólt. Különböző szervezetek főztek mindenféle finomságokat bográcsban, amiből aztán bárki lakmározhatott, közben jobbnál jobb bandák nyomták a bulit a színpadon, lehetett flipperezni, lovagolni, állatokat simogatni, pingpong versenyezni, maglabdát gyártani, tombolázni vagy chillezni egyet a Dunaparton.

Idén külön imádtuk, hogy sikerült ukrán menekült családokat is odacsábítanunk a Charity Fest napközbeni programjaira a Bánya utcai szállóból!

A főzőversenyen már megint világbajnok ételek születtek a 14 résztvevő csapat jóvoltából, végül a vastagon szakavatott zsűri (Sinkó Bori, Főzelékes Feri és Varga Roland) a Help For Fun zöldfűszeres cukkinifőzelékét sült parival kiáltotta ki győztesnek, így ők kapták meg a vándorkupát.

Az idei év volt egyébként az első, amikor szakmai kerekasztal beszélgetések is voltak a Charity Festen, vagyis egy asztalhoz ülve egy csomó izgalmas kérdést vitattak meg a civil szervezetek képviselői a Dürer belső terében.

Volt szó menekültkrízisről, önkénteskedő gyerekekről, a helyes és helytelen adományozásról, a rászorulók lelki egészségéről és a nők jó ügyekben betöltött szerepéről is.

Jó hír, hogy mind az öt beszélgetést videóra vettük, úgyhogy hamarosan ti is vissza tudjátok majd nézni a Bike Maffia Youtube csatornáján!

Este aztán jött az ereszdelahajam a Waves by Quixotic buliján, egészen hajnalig ment a partizás.

Óriási nagy pacsi mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult a Charity Fest létrejöttéhez! Az alábbi két Facebook posztban itt és itt már elmondtuk a részletes köszijeinket, kattints oda, ha kíváncsi még a buli részleteire!

Ja és a lényeg, jövő tavasszal természetesen jön az 5. Charity Fest, szóval ott tali!!!