A Charity Fest adományfesztivál, aminek idén is a Dürer Kert adott otthont, pont olyan, mint bármelyik másik fesztivál, hiszen van zene, kaja, sör és egy csomó jófej ember, viszont bármit csinálsz, azzal adományozol. 

Idén az adományfesztivál teljes bevételét a Seeds4Hope kertek bővítésére fordítjuk, hogy rászoruló embereknek adhassunk célokat és munkát.

A Charity Fest napközben idén is elsősorban a civil szervezetekről és a nagy kajálásokról szólt, hiszen a cégek és baráti társaságok mellett különböző szervezetek főztek mindenféle finomságokat bográcsban, amiből aztán bárki lakmározhatott. 

Sok civil szervezet extra programmal is készült, izgalmas workshopokat, játékokat hoztak, úgyhogy a gyerekeknek és a felnőtteknek is bőven volt miből válogatni.

A bográcsos ételek idén is szuper finomak lettek, nem is lenne igazságos egyet kiemelni a húsz főzőcsapat közül, leszámítva persze a Helpers Hungary főztjét, akik megnyerték a főzőversenyt. Merthogy az is volt ám, méghozzá vérprofi zsűrivel! Ezúton is nagy pacsi Maki Stevensonnak, Sinkó Borinak (Hokedli) és Főzelékes Ferinek, hogy eljöttek zsűrizni!

A napközbeni evés-ivás, programozás után aztán jöttek az esti koncertek! A Bajusz indította el az estét, utána jött a Pink Pill Band, a Felső Tízezer és végül a Rage Against The Machine Tribute by Subscribe zárta az estét egy elementáris zúzással.

Nagy pacsi mindenkinek, aki eljött vagy bármilyen formában hozzájárult ahhoz, hogy ilyen jól sikerüljön a nap! Jövőre folytköv!