Július 17-én szombaton a Westend és a Bike Maffia közös eseményén összesen 1000 darab szendvics készült 70 önkéntes segítségével, így aznap 7 szervezethez jutott étel, valamint rengeteg vitamin és tisztítószer.

Végy 105 kg kenyeret, 34 kg margarint, 60 kg felvágottat, 72 kg salátát, uborkát és paprikát. Lehetőleg ne kis szatyorral indulj el és ne gyalog. Na, ha ez megvan, már készülhet is az 1000 darab szendvics. Pikkpakk, ilyen egyszerű.

Na jó, azért nem…

A mennyiség stimmel, mert tényleg ennyit vásároltunk az 1000 ember vacsorája akciónkhoz, viszont a siker kulcsa azok a lelkes emberek, akik aztán mindezt elkészítik, papírba csomagolják, porciózzák és kiszállítják az utcára vagy azokra a hajléktalanszállókra, ahova nem jut hétvégén semmiféle étel.

1000 ember ezen a szombaton nem feküdt le éhesen, legalábbis rajtunk nem múlott.

Köszi mindenkinek, aki ott volt a Westend Tetőteraszán vagy adományt hozott nekünk és nagy pacsi a DM Magyarország és a Mogyi csapatának is, hogy rengeteg vitaminnal, egészséges nassolnivalóval, tisztítószerrel és higiénés termékkel járultak hozzá az esemény sikeréhez.