Azt már unásig ismerjük vagy halljuk, hogy az 1%-ot fel kell(ene) ajánlani. Ennek ellenére évente mintegy 10 milliárd forint felett NEM rendelkeznek erről az adózók! Horribilis lóvé, amiből a gyermekmentőktől az állatmenhelyeken át, az idős vagy épp hajléktalangondozásban szorgoskodók tudnának dolgozni / épülni.

Miért nem élünk vele? Hm?

A mi képletünk:

Fabatka néven zokni márkát hoztunk létre, így akarunk leszámolni azzal a közhellyel és kifogással, miszerint az egy százalék fabatkát sem ér.

A zokni a ruhatárunk legolcsóbb, legegyszerűbb és egyben nélkülözhetetlen része, ugyanakkor alkalmas arra, hogy ha akarod láttatod a kiállásodat, ha akarod, akkor nem. Te megveszed, felveszed és megmutatod a világnak, hogy igen, a társadalmi felelősségvállalás az egyik legfontosabb dolog amivel másokért tehetsz!

Mi a zoknik árából egy árva fillért sem teszünk zsebre, hanem csak a kampányt / projektet finanszírozzuk. Nem arra vállalkozunk, hogy most egy héttel az adóbevallás előtt megváltjuk a világot, hanem arra, hogy toljuk, ami a csövön kifér egész évben azért, hogy 5 ÉVEN BELÜL NE LEGYEN OLYAN EMBER, AKI NEM AJÁNLJA FEL JÓ ÜGYRE AZ 1%-át!

Na? Benne vagytok? Akkor klikk ide: https://fabatkashop.hu