Hogy miért? Mert hittek bennünk és az elsők között csatlakoztak a Bike Maffia civil, céges és magánemberek kötelékében létrejött eddigi legnagyobb megmozdulásához, a „Mentsd meg 2020-at egy szendviccsel!“ akcióhoz.
Rekord mennyiségű, 90 000 db vitaminnal támogatták a szendvics készítést.   

A BioTech USA – The Feeling of Success, Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártója, mely világszerte 80 országban 170 franchise üzlettel és 3000 partnerrel várja a vásárlókat. A vállalat munkatársai hisznek abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon, a sportos életmód támogatása mellett pedig elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás iránt is.

A BioTech szakértői folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél több ember élhessen teljesebb, sportosabb életet. A “Mentsd meg 2020-at egy szendviccsel!” projekt támogatásával most azokra is gondoltak, akik tartósan kénytelenek nélkülözni a vitaminokat az életükből. 

Kiemelt támogatóként 90 000 db C-vitaminnal segítették a munkánkat, így önkénteseink a szendvicsek mellé vitamint is tudtak csomagolni. Az így összeállt élelmiszer adományok több mint 30 szociális intézménybe jutottak el a Bike Maffia segítségével.

Ha napi egy darab vitaminnal számolunk fejenként, ez azt jelenti, hogy egy hónapon át 3000 rászoruló vitamin-adagját tudtuk a BioTech USA segítségével biztosítani. Ez azért különösen fontos, mert sokan hajléktalan ellátásban, átmeneti otthonokban vagy az utcán élnek. Számukra nem az a legégetőbb kérdés, hogy mennyire egészséges, változatos és vitamindús az étrendjük, hanem, hogy aznap lesz-e mit enni.

A három metálvilla mellé még jár egy nagyon nagy pacsi is a BioTech USA csapatának, hogy a nehéz időkben sem felejtkeztek el azokról az embertársainkról, akik a társadalom peremén, napról-napra kénytelenek élni az életüket. 

Hogy miért a Bike Maffiát választották? Következzenek az ő gondolataik: 

“Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójaként a BioTechUSA a sport és egészséges életmód támogatása mellett elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás iránt is, így 90 000 db C-vitamint magába foglaló adománnyal járult hozzá a Budapest Bike Maffia #Save2020-kampányához. Örülünk neki, hogy arany-fokozatú szponzorként mi is részt vehetünk Magyarország eddigi legnagyobb civil, társadalmi és magán összefogásának, melynek eredményeképpen az év utolsó hónapjában nemcsak vacsora kerül sok ezer ember asztalára, de az ezekben a nehéz időkben nélkülözhetetlen vitamin is.”