A BBM önkéntes előadói csapata a 2018/2019-es tanévben több mint 400 diáknak tartott érzékenyítő előadást 9 gimnáziumban és 1 általános iskolában. A nyár folyamán pedig  több táborba is ellátogatunk majd, hogy a hajléktalanság témáján keresztül az előítéletességről beszélgessünk a fiatalokkal.

Az eddigi célközönségünk a 13 év felettiek voltak, de idén alsósokkal is találkoztunk. A fogadtatás nagyon pozitív volt, a gyerekek meglepő érzékenységgel álltak a felvetett témákhoz, ráadásul több kisgyerek azonnal be is akart hozzánk állni BBM önkéntesnek.

Előadói csapatunk 6 főre bővült, így egyre több meghívásnak tudunk eleget tenni. Mivel hosszú távon azt szeretnénk, ha a +1 szendvics projektben résztvevő diákok, pedagógusok és szülők, egy nagy közösség részei lennének, már most készülünk a következő tanévre személyes és on-line programokkal, játékokkal, kihívással.

Jó visszatekinteni az eddigiekre és jó előrenézni a jövőbe! Ezúton is szeretnénk megköszönni a megkereséseket, a bizalmat és a pozitív visszajelzéseket – mindez fontos megerősítés számunkra arról, hogy a program hiánypótló. Valamint szeretnénk megköszönni a Bike Maffia önkénteseinek munkáját is!