Október 15.-től szabálysértést követ el, aki életvitelszerűen az utcán tartózkodik. Az utcán sokan a kellő információ nélkül élnek, ezért kérünk mindenkit, segítse az akciót! Készítettünk egy 5 oldalas anyagot, melyben benne van a törvényi módosítás paragrafusok nélkül, közérthetően megfogalmazva.
Továbbá szállók, melegedők, étel és ruhaosztások listája. A listát, így a nagyokost folyamatosan frissítjük, ha új infomrációkat kapunk. A Budapest Bike Maffia facebook oldalán és a bbm.hu-n a frissítéseket közzétesszük.

Hogyan tudsz  segíteni?
Töltsd le a pdf-et, nyomtasd ki, ha tudod tűzd össze a lapokat, és add oda hajléktalan embereknek, pár jó szó és egy-egy szendvics, vagy szelet csoki kíséretében.

Október 11-én csütörtökön nagyobb szabású akciót tartunk 18:00 – 20:00 óra között. Bringásokkal megyünk körbe a városban és igyekszünk a lehető legtöbb helyre eljutni az információval. Gyalog vagy? Gyere el, vedd át nálunk a nagyokost és hazafele add oda akinek szüksége lehet rá!

Cím: V. Károly Krt. 10. (Belső udvar)

Mitől lesz nagyokos a nagyokos?
Az általunk szerkesztett egyszerűsített öt oldalas összefoglaló doksi mellett, a Város Mindenkié és az utcajogász kiadványát is mellékeljük ha eljössz hozzánk csütörtök este, így teljeskörűen sok-sok információval tudsz segíteni.  A nagyokosban szereplő szálló és ételosztás listát a Menhely Alapítvánnyal közösen állítottuk össze.

Töltsd le innen: (Pdf