Ha igen,
akkor szeptember 10 – október 9. között meg tudod vásárolni elővételben, kedvezményesen 2200 forintért webshopunkban. Ha kéred, postai úton szállítjuk ki Neked, de még jobb lenne, ha ott lennél a bemutatón 2018. október 10-én 18 órakor a Bálint Házban, ahol személyesen, elsők közt veheted át a naptárat.

Ha nem,
akkor néhány szó a projektről: a Fujifilm Magyarország támogatásával egyszer használatos fényképezőgépeket osztunk ki hajléktalan emberek között, hogy saját szemszögükből mutassák be a várost. Ezekből a képekből, szakmai zsűri segítségével kiállítást szerveztünk, a legnépszerűbb 12+1 kép pedig a közönség segítségével kiválasztásra kerül és naptár készül belőle.

Ha érdekel a művészet és szívesen segítenél másokon is, akkor a MyBudapest 2019 naptár remek ajándék önmagadnak vagy valamelyik ismerősödnek, hiszen az eladásokból származó teljes nyereséget a hajléktalan alkotók kapják, akik készítették a képeket.

Részletes információkat és az eddigi képekről, naptárakról a honlapunkon találsz, a kapcsolódó eseményeket pedig Facebook oldalunkon követheted.