Gondolkoztál már rajta, hogy vajon mire elég 2500 Ft?

Lehet belőle két fröccs az egyik kedvenc belvárosi teraszunkon. Vagy egy jó koktél az új, felkapott bárban. Egy irodai ebéd, kiszállítással. Esetleg egy könyv a nyaraláshoz, törzskártyával. Vagy legyen egy helyes póló egy fast fashion üzletben? Majdnem egy negyed havi BKV bérlet. Talán inkább egy burger menüben, munka után a streetfoodosnál? Esetleg taxiút haza, a meeting után… Vagy lehet belőle egy naptár, ami megváltoztathat egy életet.

És mi történik, ha emeljük a tétet: mire elég 100.000 Ft?

Ebből a keretből lehet egy spontán nyári koccintás az iroda teraszán, némi fingerfooddal. Esetleg őszköszöntő csapatépítő jellegű megmozdulás a legjobban teljesítő kollégáknak. Kis suli indító meglepetés csomag a gyerekeseknek. Talán egy borvacsora a külföldi vendégeknek. Iroda nagytakarítás egy fontos prezi előtt… Vagy örökbe fogadhattok egy képet, hogy így segítsetek megváltoztatni pár életet.

A Budapest Bike Maffia csapatával idén harmadszor osztottunk szét száz darab egyszer használatos Fujifilm fényképezőgépet a város utcáin hajlék nélkül élő embereknek, hogy a MyBudapest Photo Project keretében készült fotók legjobbjaiból naptárat készítsünk.

Egy hónap örökbefogadása 100.000 Ft értékű támogatást jelent, melyből a naptárak gyártását finanszírozzuk. Az elkészült darabokat 2500 Ft-ért értékesítjük ősztől és az ebből befolyó teljes nyereséget a naptárban közreműködő alkotók kapják.

Egy-egy hónap megvásárlásával cégetek a MyBudapest Photo Project partnerei közé kerül kommunikációs anyagainkon, valamint az adott hónapnál szerepel majd logótok minden elkészült naptárukban.

Ezzel a beruházással cégetek közvetlenül támogatja a hajlék nélkül élőket abban, hogy megmutathassák tehetségüket és megtalálják a visszautat a társadalomba, a számotokra is átlagos hétköznapokba.

Kérdésed lenne?

Még több információ található rólunk  a projekt weboldalán, a Facebookon és Instagramon.

Ha pedig eldöntötted, hogy segítesz, keress minket emailben (mybudapestphotoproject@gmail.com), vagy a +36 30 582 46 71-os telefonszámon.