Az elmúlt héten 1,422 szendvicset és rengeteg gyümölcsöt, édességet és tartós élelmiszert gyűjtöttek nekünk a Plusz egy szendvics – diákok a rászorulókért program lelkes iskolái. Örömmel látjuk, hogy egyre több egyetemista csoport is csatlakozik a programhoz. Nagy pacsi és köszi mindenkinek.

Az adományaikat ezúttal is nappali melegedőkben osztottuk szét, így ösztönözve a hajéktalan embereket, hogy látogassák az ellátó intézményeket. A nagy mennyiségű adomány hatékony szétosztásában partnerünk a Menhely Alapítvány Vajdahunyad utcai nappali melegedője, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) Kálvária téri nappali melegedője, az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai szállója, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai nappali melegedője és a Tiszta Forrás nappali melegedője.

Akiknek óriás köszönet jár: diákok, tanárok és a szülői közösség – ezúttal – az alábbi iskolákból: Petőfi Sándor Gimnázium, Toldy Ferenc Gimnázium, Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium, József Attila Gimnázium, Szent László Gimnázium, Corvin Mátyás Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola, ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium, Veres Pálné Gimnázium, Közgazdasági Politechnikum Leövey Klára Gimnázium, Vörösmarty Mihály Gimnázium, Eötvös József Gimnázium, Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola, Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete, Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, és Gimnázium, Közép-budai Waldorf Iskola, Városmajori Gimnázium, és Alternatív Közgazdasági Gimnázium.

Köszönjük a támogatást a Balkar Bringa Bringaboltnak, és köszönet a Bike Maffia önkénteseinek!