Az elmúlt másfél hétben – a tavaszi szünet előtt és után – 1,780 szendvicset és nagy mennyiségű gyümölcsöt, édességet és tartós élelmiszert gyűjtöttek nekünk a Plusz egy szendvics – diákok a rászorulókért program lelkes iskolái. Az adományaikat ezúttal is nappali melegedőkben osztottuk szét, így ösztönözve a hajéktalan embereket, hogy látogassák az ellátó intézményeket. Még egy átmeneti szállóra is jutott ezzel az alkalommal szendvics, ahol nagyon örültek a vacsorának.

Nagy köszi és pacsi mindenkinek a folyamatos támogatásért. A nagy mennyiségű adomány hatékony szétosztásában partnerünk a Menhely Alapítvány Kürt utcai, Vajdahunyad utcai és Práter utcai nappali melegedői, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) Kálvária téri nappali melegedője, az Oltalom Karitatív Egyesülett Dankó utcai szállója, a Golgota Budapest nappali melegedője és a Tiszta Forrás nappali melegedője.

Akiknek óriás köszönet jár: diákok, tanárok és a szülői közösség – ezúttal – az alábbi iskolákból: Toldy Ferenc Gimnázium, Petőfi Sándor Gimnázium, Batthyány Lajos Általános Iskola, Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium, József Attila Gimnázium, ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium, Eötvös József Gimnázium, Közgazdasági Politechnikum, II. Rákóczi Ferenc Közgazdasági Szakgimnázium, Lycée français Gustave-Eiffel de Budapest, Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, és Gimnázium, Közép-budai Waldorf Iskola, Leövey Klára Gimnázium, Vörösmarty Mihály Gimnázium, Sylvester János Református Gimnázium és Szakgimnázium, Alternatív Közgazdasági Gimnázium, Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola, Városmajori Gimnázium, Csillagház Általános Iskola, és Hegedüs Géza Általános Iskola.

Köszönjük a támogatást a Balkar Bringa Bringaboltnak, és köszönet a Bike Maffia önkénteseinek!