Miközben a közelgő mínuszok miatt meghirdettük a Krízis eseményünket, csütörtökig fogadjuk az adományokat és ma 16 órától pedig veletek együtt kenjük a szendvicseket, addig a diákok sem tétlenkednek.

Ezen a héten 1040 darab szendvicset, gyümölcsöt és tartós élelmet kaptunk tőlük és adtunk tovább. Nagy pacsi érte a Plusz egy szendvics – diákok a rászorulókért projektünk lelkes résztvevőinek. Az összegyűlt élelmet nappali melegedőkbe és átmeneti szállókra visszük, ezzel is ösztönözve a hajlék nélkül élőket arra, hogy látogassák ezeket a helyeket, hisz a makacs hideg nem tágít. Az intézményeknek is jól jön a segítség, hogy a krízis időszakban még több vendéget tudjanak fogadni.

A nagy mennyiségű adomány hatékony szétosztásában partnerünk a Menhely Alapítvány Kürt utcai és Práter utcai nappali melegedője, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) Kálvária téri nappali melegedője és Dózsa György úti átmeneti szállója, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai és Eötvös utcai nappali melegedői, a Golgota Budapest nappali melegedője, az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai szállója és a Tiszta Forrás nappali melegedője.

Akiknek óriás köszönet jár: diákok, tanárok és a szülői közösség – ezúttal – az alábbi iskolákból: Petőfi Sándor Gimnázium, Toldy Ferenc Gimnázium, Batthyány Lajos Általános Iskola, Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium, József Attila Gimnázium, ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, Veres Pálné Gimnázium, ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium, Leövey Klára Gimnázium, VI. Kerületi Derkovits Gyula Általános Iskola, Eötvös József Gimnázium, Puskás Tivadar Távközlési Technikum Infokommunikációs Szakgimnázium, Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola, Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, és Gimnázium, Közép-budai Waldorf Iskola, Alternatív Közgazdasági Gimnázium, és Óbudai Waldorf Iskola.

Köszönjük a támogatást a Balkar Bringa Bringaboltnak, és köszönet a Bike Maffia önkénteseinek!