Ismét nagy pacsi a diákoknak, szülőknek, tanáronak! Nem győzzük számolni azt a rengeteg szendvicset és élelmiszer csomagot, amit a Plusz egy szendvics – diákok a rászorulókért projektünk keretén belül rendszeresen felajánlanak! Az összegyűlt élelmet nappali melegedőkbe és átmeneti szállókra visszük, ezzel is ösztönözve a hajlék nélkül élőket arra, hogy látogassák ezeket a helyeket, és az intézményeknek is jól jön a segítség.

Ezen a héten 1281(!) szendvicset, gyümölcsöt és tartós élelmet kaptunk és adtunk tovább. A nagy mennyiségű adomány hatékony szétosztásában partnerünk a Menhely Alapítvány Kürt utcai és Vajdahunyad utcai nappali melegedője, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) Kálvária téri nappali melegedője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai nappali melegedője, a Golgota Budapest nappali melegedője, az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai szállója és a Tiszta Forrás nappali melegedője.

Akiknek óriás köszönet jár: diákok, tanárok és a szülői közösség – ezúttal – az alábbi iskolákból: Petőfi Sándor Gimnázium, Toldy Ferenc Gimnázium, Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium, József Attila Gimnázium, Corvin Mátyás Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola, Közgazdasági Politechnikum, ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, Leövey Klára Gimnázium, II. Rákóczi Ferenc Közgazdasági Szakgimnázium, Eötvös József Gimnázium, Sylvester János Református Gimnázium és Szakgimnázium, Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola, Lycée français Gustave-Eiffel de Budapest, Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, és Gimnázium, Közép-budai Waldorf Iskola, Városmajori Gimnázium,  és Alternatív Közgazdasági Gimnázium.

Köszönjük a támogatást a Balkar Bringa Bringaboltnak, és köszönet a Bike Maffia önkénteseinek!