Az elmúlt héten is jelesre vizsgáztak jószándékból és adományozásból a Plusz egy szendvics – diákok a rászorulókért programunk partneriskolái. 1100 szendvicset, gyümölcsöt és tartós élelmet gyűjtöttek nekük, melyeket mi azonnal továbbítottunk nappali melegedőkbe és átmeneti szállókra. Hogy miért melegedőkbe, szállókra visszük az adományokat? Mert ezzel is motiváljuk a hajléktalan embereket arra, hogy látogassák ezeket a helyeket, valamint az intézményeknek is jól jön a segítség.

A nagy mennyiségű adomány hatékony szétosztásában partnerünk a Menhely Alapítvany Kürt utcai, Práter utcai és Vajdahunyad utcai nappali melegedője, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) Kálvária téri nappali melegedője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai nappali melegedője a Golgota Budapest nappali melegedője és a Tiszta Forrás nappali melegedője.

Akiknek óriás köszönet jár: diákok, tanárok és a szülői közösség – ezúttal – az alábbi iskolákból: Toldy Ferenc Gimnázium, Petőfi Sándor Gimnázium, Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium, József Attila Gimnázium, ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, Eötvös József Gimnázium, ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium, Leövey Klára Gimnázium, Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola, Sylvester János Református Gimnázium és Szakgimnázium, Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, és Gimnázium, Városmajori Gimnázium, Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG), Óbudai Waldorf Iskola, és Közép-budai Waldorf Iskola.

Köszönjük a támogatást a Balkar Bringa Bringaboltnak, és köszönet a Bike Maffia önkénteseinek!