Az elmúlt héten is bőséges mennyiségű adomány érkezett a Plusz egy szendvics – diákok a rászorulókért programunk partneriskoláitól. 1130 szendvicset, gyümölcsöt és tartós élelmet szállítottunk nappali melegedőkbe és átmeneti szállókra. Ezen kívül több zsák törölközőt is továbbítottunk, amikre igen nagy szükség van az intézményekben. Hogy miért melegedőkbe, szállókra visszük az adományokat? Mert ezzel is motiváljuk a hajléktalan embereket arra, hogy látogassák ezeket a helyeket, valamint az intézményeknek is jól jön a segítség.

A nagy mennyiségű adomány hatékony szétosztásában partnerünk a Menhely Alapítvány Kürt utcai, Práter utcai és Vajdahunyad utcai nappali melegedője, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) Dózsa György úti átmeneti szállója, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai nappali melegedője az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai szállói és a Tiszta Forrás nappali melegedője.

Akiknek óriás köszönet jár: diákok, tanárok és a szülői közösség – ezúttal – az alábbi iskolákból: Petőfi Sándor Gimnázium, Toldy Ferenc Gimnázium, Batthyány Lajos Általános Iskola, Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium, József Attila Gimnázium, ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium, Leövey Klára Gimnázium, Eötvös József Gimnázium, Közgazdasági Politechnikum, Veres Pálné Gimnázium, Derkovits Gyula Általános Iskola, Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola, Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, és Gimnázium, Alternatív Közgazdasági Gimnázium, Városmajori Gimnázium, és Óbudai Waldorf Iskola.

Köszönjük a támogatást a Balkar Bringa Bringaboltnak, és köszönet a Bike Maffia önkénteseinek!