1910! Esetünkben nem egy évszám, hanem ennyi szendvicset gyűjtöttek az elmúlt héten a +1 Szendvics programban részt vevő iskolák. 1910 szendvics, 10 kg gyümölcs és több zsáknyi édesség, péksütemény.

A hetedik héten rekordot döntöttünk. Köszönjük a diákoknak a tartós lelkesedést, aminek köszönhetően egyre több melegedőbe és szállóra tudunk ételt szállítani. Örömmel tölt el az is, hogy a héten az Eötvös József Gimnázium diákjai is önállóan viszik a szendvicseket a melegedőbe, csakúgy, mint a Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, és Gimnázium közössége. A nagy mennyiségű adományok hatékony szétosztásában köszönjük a segítséget a Menhely Alapítvány Práter utcai és Vajdahunyad utcai nappali melegedőjének, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) Dózsa György úti melegedőjének, az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai éjszakai szállójának és nappali melegedőjének, a Golgota Budapest nappali melegedőjének és a Tiszta Forrás nappali melegedőnek.

Akiknek óriás köszönet jár: Diákok, tanárok és a szülői közösség – ezúttal – az alábbi iskolákból: Petőfi Sándor Gimnázium, Toldy Ferenc Gimnázium, Batthyány Lajos Általános Iskola, József Attila Gimnázium, ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, Corvin Mátyás Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola, Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, és Gimnázium, Eötvös József Gimnázium, ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, Veres Pálné Gimnázium, ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium, Közgazdasági Politechnikum, Leövey Klára Gimnázium, Sylvester János Református Gimnázium, Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola, Puskás Tivadar Távközlési Technikum Infokommunikációs Szakgimnázium, Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Városmajori Gimnázium, Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG) és Óbudai Waldorf Iskola.