Már tizedik hete robog a Plusz egy szendvics – diákok a rászorulókért programunk és vele az adományfutárunk. Nagyon jó érzés minden héten visszanézni arra az összefogásra mely során megannyi iskola lelkes diákja és tanári kara, a szociális ellátó szervezetek és a mi piciny csapatunk hetente több száz élelmiszer csomagot tudunk a hajlék nélkül élőknek eljuttatni. Az elmúlt héten 1483 szendvicset, több zsák édességet és tartós élelmiszert kaptunk és osztottunk szét.

A nagy mennyiségű adományok hatékony szétosztásában köszönjük a segítséget a Menhely Alapítvány Kürt utcai és Vajdahunyad utcai nappali melegedőjének, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) Dózsa György úti és Kálvária téri melegedőjének, az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai éjszakai szállójának és nappali melegedőjének, a Golgota Budapest nappali melegedőjének, a Tiszta Forrás nappali melegedőnek és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai nappali melegedőjének.

Akiknek óriás köszönet jár: diákok, tanárok és a szülői közösség – ezúttal – az alábbi iskolákból: Petőfi Sándor Gimnázium, Toldy Ferenc Gimnázium, Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium, József Attila Gimnázium, Corvin Mátyás Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola, ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium, Leövey Klára Gimnázium, Közgazdasági Politechnikum, II. Rákóczi Ferenc Közgazdasági Szakgimnázium, Eötvös József Gimnázium, Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola, Sylvester János Református Gimnázium és Szakgimnázium, Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, és Gimnázium, Óbudai Waldorf Iskola, Városmajori Gimnázium, és Alternatív Közgazdasági Gimnázium.