Mit szólt hozzá a család? Milyen lett az új pecó? Kik, mennyien, mennyit dolgoztak érte? A filmből kiderül!
Rengeteg szervezéssel és sok munkával értük el, hogy az első önkormányzati bérlakás felújításának végére értünk. Gazdaságosabbá, élhetőbbé, szebbé varázsoltuk. Nem csak anyagilag fontos ez a jövőben, hanem lelkileg is. Hogy mire gondolunk, szintén kiderül a videóból.

Hogy teljes képet kapj, itt találod az előzményeket:
Első film – a család bemutatása.
Második film – hogyan és miként teremtettük elő a pénzt a felújításra.Bővebben itt olvashatsz a Sweet Home-ról.Köszönet mindenkinek aki részt a projektben, hogy mindezt sikerre vihettük:
A pénzbeli segítséget a Kocsmajálisnak, a Tilos Rádiónak és a partyn fellépőknek:
DJ TituszPalotai ZsoltCadik, Mango, MC Busa, Mc FedoraNixon István MustbeatClairvo MuatbeatDJ Rencarl ohSlankiZomblazeVANIS, EclipseKöszönjük a pénzbeli felajánlást
Kriszta Szalainak, a Kisüzemnek, Jutasi Tamásnak és gyermekeinek, és az egyéni adományozóknak!
A tárgyi adományokat Köteles Tamásnak, Bicskey Leventének, Nagy Eleonóranak.Nagy köszönet, az önkéntes szervező csapatnak:
Czirják Csilla, Hajnalka Elek, Zoltan Havasi, Crez Péter, Levente Bicskey, Dohi Gabriella, Tünde Czirják, Katalin Matics, József Sztupa.És szintén hatalmas pacsi és köszi azoknak akik a felújításban részt vettek:
Horváth Ibolya, Eszter Kun, Szőnyegi Erzsébet, Borbála Ba, Renata Kasa, Kárpáthegyi Noémi, Bernadett Fekete, Éva Dornbach, Judit Nádházi, Sarkadi Nagy Endre, Csató János Krisztián, Dóra Szőke, Szombath Dóra, Dohi Gabriella, Gábor Priksz, Sztupa József, Barna Katona, Fehér Flórián, Mihály Ferenczi, Czirják Tünde, Francesco Baracetti, Hora Máté, Lili Singer, Végh Judit, Noémi Szalma, Czirják Csilla.
Rátóti Zoltán, Havasi József, Molnár Gábor, Várnai Zoltán

Ha pénzzel támogatnád a munkánkat, hogy még több család lakását újíthassuk fel, kérünk, utalj a Bike Maffia bankszámlájára. A közleménybe írd be: “Sweet Home”
Adatok:
Bike Maffia Egyesület
Számlaszám: 16200151-18519259
IBAN: HU46162001511851925900000000 – Swift BIC: HBWEHUHB

KÖSZÖNJÜK!