Lányok, fiúk, barátaink!
A krízis akciónk tegnap véget ért. Nagyon nagy tisztelet azoknak, akik részt vettek, adományoztak, szendvicseket készítettek, segítették az utcán élő hajléktalan embereket és besegítettek a közös munkába. Köszönjük és nagyon büszkék vagyunk rátok!

A 6 napban 2,8 tonna tartós élelmiszert, 2400 db takarót, közel 500 db izolációs fóliát, több mint 200 csomag kéz és lábmelegítőt, 3 és fél mázsa ruhaadományt, 343 db polifoamot, 182 db hálózsákot kaptunk tőletek. Ennek a hihetetlen mennyiségnek közel 90%-a már megtalálta a helyét. Egy része az utcán éjszakázó, hajléktalan emberekhez került, nagy része pedig alacsony küszöbű melegedőkbe és hajléktalanszállókra.
Kétezer felett volt az adományozóink száma és több mint 600 lelkes ember kente velünk a hat napban a szendvicseket. Kicsivel több, mint 10.000 szendvics (!) készült az általatok hozott alapanyagokból! Nagyon köszönjük azoknak, akik pénzadománnyal segítették a munkánkat, noha nem intéztünk felhívást ezzel kapcsolatban, de ti így is 939.000 (!) forintot adományoztatok!

Külön köszönet Tóth Ákosnak, az Age of Hope vezetőjének, aki a krízis buszt, sofőrt, benzint, és a rengeteg munkáját adta a közös projektbe.

Nagyon sok új segítőt, remek embereket ismerhettünk meg. Azok, akik szeretnének csatlakozni a munkánkhoz, kérjük töltsék ki ezt a három kérdéses kérdőívet:
https://goo.gl/forms/8ual6SD8ZEvt7SDg1

Talán sokan nem tudjátok, de a Bike Maffiával 5 éve folyamatosan segítjük a rászoruló emberek életét és alkotunk kreatívan segítő közösséget. Mára nem csak Budapesten, de Debrecenben, Pécsett, Szegeden, Fehérváron és Miskolcon is van működő sejtünk.
A saját és a “maffia család” minden tagjai nevében mondhatjuk, példátlan összefogás volt ez részetekről és nagyon büszkék vagyunk rátok!
A télnek nincs vége, kövessétek a Budapest Bike Maffia Facebook oldalát, az egyik projektoldalunkat, a Vitamin Kommandót és gyertek velünk minden héten, több alkalommal segíteni a rászoruló embereken.