Barátaink, támogatóink, kérjük osszátok meg és segítsetek!

A +1 szendvics projektünk óriási lendülettel zakatol, jelenleg 21 iskola diákjai, tanárai csatlakoztak hozzánk a szeptemberi sulikezdés óta. Nagy szám ez és a megkeresések folyamatosan jönnek, már cégek, magánemberek is szeretnének velünk közösen tenni a rászorulókért. Az elmúlt időszakban közel 2000 db szendvicset és egyéb ételadományt vihettünk el hetente és jelen helyzetet látva ez a szám a következő hetekben / hónapokban sokszorozódni fog.

És itt szeretnénk a segítségetek kérni! Ezt a mennyiséget jelenleg önkénteseinkkel szállítjuk, óriási energiákat emészt fel, ezért egy következő szintre kell lépünk: egész állásban szeretnénk foglalkoztatni egy futárt, akinek a feladata az lenne, hogy az adományokat eljuttassa szállókra, melegedőkbe és a +1 szendvics mellett az ételmentés projektünket is vinné.
Ez a krízis időszakban óriási segítség mind a rászorulóknak, mind hajléktalan ellátásban dolgozóknak.
Ennek viszont ára van. A leendő futárunk fizetése, logisztika, esetlegesen autó megvétele / használata (benzin) – ha bringákkal már nem tudjuk elhozni mert olyan sokat kapunk, – járulékok stb…
Ez számításaink szerint kb 2 000 000 forint egy évre.

Összehasonlításként: hetente 2000 adag ételt kapunk és viszünk el rászorulóknak. Ezt, ha adagonként szerényen 100 ft-tal számoljuk, az heti 200.000 forint értékű étel. Ha egy évre levetítjük 10.400.000 forint értékben mozgattunk adományokat JELENLEG! És mint írtuk, ez a szám a jelentkezések miatt sokszorozódik, ennél fogva több tízmillió forint értékben támogathatunk embereket, iskolák tucatjaiban érzékenyítjük a diákokat és nem utolsó sorban munkahelyet teremtünk.

Hogy jössz a képbe, mivel segíthetsz? Tudjuk, hogy a kétmillió forint nem kevés pénz, ezért arra kérünk, ha ismersz olyan céget, vállalkozást mely a +1 szendvics projektünket támogatná egy évre jelezz nekik és nekünk! Ha olyan cég dolgozója vagy, ahol a társadalmi felelősségvállalás kiemelten fontos, jelezd a munkahelyeden a kérésünket. Nagy vágyunk, hogy a projekt fejlődhessen, hogy sok ezer embernek segítsünk a jövőben naponta és egy nagyon fontos változást indítsunk el közösen a diákokkal.
A projekt oldalát, egyéb információkat itt találsz:
http://bbm.hu/projektek/1-szendvics-diakok-a-raszorulokert/
Itt találsz egy videót is:
http://rtl.hu/…/hirek/plusz-egy-szendvics-a-hajlektalanoknak
Projektjeink: http://bbm.hu/projektek/

Ha pénzzel segítenéd a munkánkat kérünk ide utalj:
Név: Bike Maffia egyesület
Számlaszám: 16200151-18519259
IBAN: HU46162001511851925900000000 – Swift BIC: HBWEHUHB
E-mail: bbm@bbm.hu

Nagyon köszönjük ha megosztod és ha segítesz!
Üdv
Bike Maffia csapat