A Strike Bike a Budapest Bike Maffia legújabb megmozdulása.

Mivel a Maffiánál fontosnak tartjuk a kerékpározást, mint közlekedési eszközt, ezért elhatároztuk, hogy tartós és megbízható bringákat építünk. A bringázás elősegítése mellett fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást is, ezért minden eladott bringa után 10.000 Forintot felajánlunk jótékony célokra.

A bringák kézzel, a saját műhelyünkben készülnek. Az üzlet áprilisban nyit, az előrendelt modellek ezzel egy időben lesznek átvehetőek.

A Strike Bike jelenleg háromféle bringát épít: a Church, a Pub és a Charity Editiont. Az első kettő árban és kinézetre tér el, illetve lesz fiú és lány változat is.

A meglevő három verzió mellett később elérhető lesz egy Kid változat is, értelemszerűen a kisebbeknek.

A Charity Edition bringák használt, de tökéletesen funkcionáló alkatrészekből épülnek. Ezek kereskedelmi forgalomba nem kerülnek, viszont olyan rászorulóknak adományozzuk, akik nem engedhetik meg maguknak egy bringa vásárlását, de az a segítségükre lenne. Ha van bringás alkatrészed, amire már nincs szükséged, add nekünk, és mi felhasználjuk Charity Edition bringák építéséhez (és csakis ehhez). 

A nyitás alkalmából az első Strike bike Pub Edition bringát kisorsoljuk, a játék és a szabályok erre, a SB facebook oldal pedig erre van.