Ez a nap is eljött: A baráti társaság közös kis akciójából, mára az egyik legdinamikusabban növekedő civil szervezet lettünk.
Ez önmagában is ok a koccintásra, de mivel most vagyunk 3 évesek, így nem egyet hanem legalább hármat koccintunk rá!
Ha voltál valamelyik akciónkon akkor azért, ha még nem akkor azért, ha szimplán egy nagyot akarsz bulizni, akkor pedig azért gyere és ünnepelj velünk!  A belépő árát mellyel a BBM-et támogatjátok, ti határozzátok meg!  A bejáratnál egy becsületkasszát helyezünk el, amibe annyit dobsz, amennyit szeretnél.

A programok:
18:00
Vezesd a búvárt!
… avagy úton a dolgok második élete felé

Világszerte egyre többen – átlagpolgárok, közösségek, designerek – gondolkodnak azon, miként lehetne méltányosan elosztani a ma még sokunk által hulladékként kezelt felesleget. A Kultúrgorilla ezekből az alulról jövő jó gyakorlatokból mutat be egy tucatot, köztük a 21 berlini közhűtő hálóját, a Pécsett pár hete kihelyezett Zöld doboz gyűjtőládát, a dél-afrikai utcai ruhaboltot, vagy épp Paul Ketz üveggyűjtő gyűrűjét. Mi kell ahhoz, hogy hasonló okos megoldások szülessenek itthon? Van olyan létező ötlet, amit érdemes lenne meghonosítani? Kiknek az összefogására van szükség a megvalósításhoz?
Osszátok meg Ti is ötleteiteket! A helyszínen alkotott gyors vázlattal versenybe kerülhettek, és a legjobbak nem csak apró meglepetést nyerhetnek, de ötletük akár valóra is válhat!

21:00 – 22:00 Dolby Roll /bass/
22:00 – 23:00 Vida L /dub | garage | break/
23:00 – 01:00 Liquid vs Axim ( RCKO ) /house | funk | bass /
01:00 – ??:?? Crez (Fresher, Music Market) / nudisco | deephouse | break /

A helyszín: Paulay Ede u 33., Budapest, Hungary, 1061