fbpx


A minket segítő vállalatok, cégek támogatásai révén olyan nagy sikerű programok valósulnak meg mint a +1 szendvics, a Sweet Home, a Sürgősségi ételmentés, a Vitamin Kommandó, a Seeds 4 Hope, a MyBudapest Photo Project vagy az éppen aktuális akcióink. Pénzbeli adománnyal, Csapatépítés a Bike Maffiával elnevezésű programunkon való részvételetekkel, önkéntes munkával vagy az adó 1% felajánlásával is segíthetitek a munkánkat, de közös akciókat, kampányokat is szervezhettek velünk.

PÉNZADOMÁNYOK

A Bike Maffiával mindig gondosan ügyelünk arra, hogy a szervezeti kiadásainkat minimalizáljuk, a hozzánk érkező támogatásokat a projektjeink működtetésére fordítjuk, ehhez azonban folyamatos anyagi forrást kell biztosítanunk. Pézbeli adománnyal a projektjeink kiszámítható, biztonságos működéséhez járulhattok hozzá. 

S hogy mekkora összeg mire is elég? Néhány példa az adományok felhasználására:

40.000 Ft100 rászoruló ember vacsorája vagy reggelije, napi vitaminszükséglete
200.000 Ft4 db,  a nyári időszakban üzemelő, az önellátást segítő kiskert telepítése szociális ellátó intézményekben
500.000 FtA téli időszakban rendezett Krízis! akciónk teljes költsége
800.000 FtA MyBudapest Photo Project naptár elkészítése
1.000.000 FtVitamin Kommandó projektünk éves étel alapanyag költsége
2.500.000 FtA +1 szendvics programunk éves költsége, amelynek keretén belül évi 50.000 adag ételt biztosítunk
3.500.000 FtEgy Szociális Szabadidőpark kialakítása szociális ellátó intézményekben hajléktalan emberek számára

A pénzbeli támogatásokról természetesen adományigazolást állítunk ki.

Amennyiben cégeddel, vállalatoddal partnerünk lennél, vagy kérdésed van, keresd Havasi Zoltánt a donor@bikemaffia.com email címen!

CSAPATÉPÍTÉS A BIKE MAFFIÁVAL

Ha csoportosan, szervezetten szeretnétek önkéntes munkával tölteni egy délelőttöt vagy egy délutánt, akkor a Csapatépítés a Bike Maffiával szolgáltatásunkat ajánljuk. A közös szendvicskészítés vagy főzés mellett egy interaktív előadás és workshop keretében mesélünk nektek a Bike Maffia tevékenységéről, illetve beszélgetünk az előítéletekről a hajléktalanság példáján keresztül, és nem mellesleg még szórakozásra is lesz lehetőségetek.

Ha kipróbálnátok a Csapatépítést vagy kérdésetek van, keressétek Vásárhelyi Dorkát, a projekt vezetőjét a dorottya.vasarhelyi@bikemaffia.com email címen! 

VÁLLALATI ÖNKÉNTES LEHETŐSÉGEK

A Vitamin Kommandó heti két alkalommal szervez eseményeket, melyek mindenki számára nyitottak. Mivel fontos számunkra, hogy az adott alkalomra érkező nem vállalati önkénteseknek is tudjunk feladatot biztosítani, ezért meghatározott létszámú csapatot tudunk tőletek fogadni, egy alkalommal maximum 5-7 fő vállalati önkéntest tud csatlakozni a projekthez.

Ha szeretnétek részt venni a Vitamin Kommandó szendvicskészítésében, vagy kérdésetek van, írjatok az onkentes@bikemaffia.com email címre! 

KÖZÖS AKCIÓK, KAMPÁNYOK

Partnerként, adományozóként csapatunkkal közös kreatív akciókat, kampányokat is szervezhettek, melyek tartalmát, feltételeit együtt találjuk ki. Ezek az akciók lehetőséget adhatnak a cégetek, a vállalatotok, a terméketek népszerűsítésére is. Az elmúlt években pl. a Zing Burgerrel (TEgyünk jót!), illetve a Cofidis-szel (Tekerj, hogy segíthess!) szerveztünk közös kampányt.

Ha szívesen ötletelnétek velünk kreatív kampányokon, írjatok Havasi Zoltánnak a donor@bikemaffia.com email címre!

AZ ADÓ 1%-A

Közhasznú szervezetként szívesen fogadjuk vállalatok, cégek dolgozóinak adó 1 %-át