onkentesek

Dénes (BBM-es becenevén Senéd) már kemény 7 éve teker velünk, ez még egy házasságban is vízválasztó. Szabadidejében egy rental cégnél felel a logisztikáért és rendezvényekért, a Bike Maffiában pedig a Vitamin Kommandó mellett ő a Nagy Megörökítő. Fotói egyszerűen elmondanak mindent, amiért a BBM-et csináljuk.

“Facebookon követtem már a BBM-et, szimpi volt, hogy bringa meg miegymás. Egyik céges eseményünkön megmaradt 10 kg narancs, rájuk írtam. Mondták, hogy vigyem.Vittem, leraktam, és egyből invitáltak szendókészítésre. Akkor épp nem értem rá, de a következő alkalommal elmentem, és ott ragadtam. Nem kérdezték ki vagyok mi vagyok, csak mondták, hogy ott a kenyér, kenjed. Ez volt a legszimpibb.

A másik nagy pillanatom, mikor egy anyuka a kisgyerekével ült a sarkon. Mi csak szendviccsel tudtunk szolgálni, de egy járókelő odasétált, és megkérdezte, mizu, a nő meg mondta, hogy el van maradva a lakbérrel. Erre a fickó elsétált egy automatáig és visszajött 70 000 forinttal. Na, ez odabaszott.

A BBM értelme a segítségen túl az, hogy minél több helyre jut el a pozitív vibe, annál több embert húz be az önkéntesség. Arra törekszem, hogy ezek a rezdülések a fotóimon is megjelenjenek. Állítólag sikerül. 🙂

Az életem is változott az önkénteskedés hatására. Lett heti fix 2 alkalom, ehhez igazítok mindent. Lett egy új baráti társaság, akikkel a BBM mellett is összejárunk. A fotózás is új értelmet nyert a mindennapjaimban.”

.