Elég menő, hogy egyre több ember tartja fontosnak a segítségnyújtást és szeretne tenni a rászorulókért. Céges kereteken belül remek lehetőség erre a bike maffiás csapatépítés. Ilyenkor szendvicseket készítünk vagy nekilátunk főzni, ami mellől a desszert sem maradhat el. Tartunk egy interaktív előadást, ahol bemutatjuk a BBM munkáját, beszélgetünk előítéletekről és igyekszünk árnyalni a hajléktalanságról kialakult képet. Levezetésként jön egy kis kvíz és az elkészült ételek becsomagolása.

A nyári és őszi csapatépítések eredménye az az 1000 db szendvics és közel 400 adag melegétel, melynek egy részét az utcán osztottuk szét a csapatokkal, míg a másik részét Ételmentő-futáraink szállították el melegedőkbe és szállókra.

Az elmúlt hónapok során sokan jártak nálunk – nagy pacsi az ING Bank, az AON Magyarország, a Process Solutions, az Arrow, a VMware, a Celanese, a Novotel, a Continental Corporation és a Decathlon csapatának!

A Novotel munkatársai számára meglepetés volt a csapatépítés, ez írták nekünk:
“Éves meglepetés csapatépítőnkre indulva fogalmunk sem volt, hogy mi az úticél. A kedves fogadtatást és bemutatkozást követően interaktív beszélgetéseknek, szituációs játékoknak és egy informatív (sokszor megdöbbentő adatokkal gazdagító), egyben szórakoztató kvíznek lehettünk részesei. A hallottak és látottak egészen új perspektívába helyezték a rászorulókról, legfőképp a hajléktalanokról kialakult képet.
Az ezt követő érzékenyítő akció mindenképp egy komfortzónán kívüli élménynek számított mindannyiunk számára, és inspirációként szolgált egy jövőbeli céges szinten való támogatási rendszer elindítására.”

Köszönjük a Kőlevesnek és a Dürer Kertnek, hogy biztosították a helyszínt!

Ha szeretnél csatlakozni, ide írj: csapatepites@bikemaffia.com
Ha többet szeretnél tudni, látogass el a Csapatépítés a Bike Maffiával menüpontunkba!