fbpx
projektek

A koronavírus ideje alatti vészhelyzetben a Vitamin Kommandó projektünk szünetel.

A Vitamin Kommandó az egyik legjobb közösségteremtő és eseményekben gazdag akciónk. 2012-ben indítottuk el azzal a céllal, hogy az utcán élő hajléktalan embereknek minél nagyobb számban tudjunk ételt, illetve számukra nélkülözhetetlen adományokat vinni. A Vitamin Kommandó nem egy klasszikus ételosztás, mivel a csapat tagjai keresik fel a hajléktalan embereket és nem fordítva.

A Vitamin Kommandó minden hétfőn és csütörtökön 18:15-kor kezdődik a Bagázs Bazárban (1137 Budapest, Szent István park 10.). Szendvicseket készítünk és porciózzuk az adományokat, majd ezt követően bringára pattanunk és körbetekerünk a városban, illetve hajléktalanszállókra látogatunk el, hogy az aznapra szánt adományokat kioszthassuk. A kiosztás kb. 20.00-21.30-ig tart. A program bármelyik részében részt vehetsz. Ha nincs bringád vagy csak szendvicseznél, azt is lehet, de ha szeretnél kiszállítani, arra is van lehetőség.

Beszállnál? Nincs más dolgod, látogass meg minket a fenti időpontban!

Ha jössz, arra kérünk, hogy ezt jelezd előre a Vitamin Kommandó Facebook oldalán az aktuális eseménynél az „Ott leszek” gombra kattintva, illetve hozz magaddal egy nagyobb hátizsákot, amibe beleférnek majd a szendvicsek, ha a szállításban is szeretnél részt venni.

A csapat:
Poós Noémi – projektkoordinátor
Pintér Andrea – a tárgyi adományok koordinátora

Ha kérdésed van, keresd Noémit a vitaminkommando@bikemaffia.com email címen!

Kövesd a Vitamin Kommandó Facebook oldalán  a híreinket, eseményeinket!